جدیدترین لیست ۱۰ قهرمان برتر یو اف سی در دسته نیمه‌سنگین‌وزن

این دسته وزنی از زمان آغاز به کار یو اف سی، یکی از محبوب‌ترین دسته‌های وزنی بوده وبسیاری از ستاره‌های تاریخ ام ام ای دراین وزن حضور داشته‌اند

09:00 11/مهر/1403
شناسه خبر: ۱۰۱۹۹

رشاد ایوانز، قهرمان سابق و عضو تالار مشاهیر یو اف سی، لیستی از ده قهرمان برتر دسته نیمه‌سنگین‌وزن تاریخ یو اف سی را در پادکست The Bohnfire با مایک بون، خبرنگار ارشد MMA Junkie، ارائه داده است. این دسته وزنی از زمان آغاز به کار یو اف سی، یکی از مهم‌ترین و محبوب‌ترین دسته‌های وزنی بوده است و بسیاری از بزرگ‌ترین ستاره‌های تاریخ این ورزش در این وزن حضور داشته‌اند یا کمربند قهرمانی آن را به دست آورده‌اند. تاکنون ۱۶ فایتر عنوان قهرمانی دسته نیمه‌سنگین‌وزن یو اف سی را کسب کرده‌اند. رشاد ایوانز در این لیست، قهرمانان را بر اساس موفقیت‌ها و دستاوردهایشان در این دسته وزنی رتبه‌بندی کرده است. همچنین لازم به ذکر است که لیست کامل هنوز منتشر نشده است؛ چراکه نتیجه مبارزه الکس پریرا در یو اف سی ۳۰۷ می‌تواند بر جایگاه او تأثیرگذار باشد.

۱۰. گلوور تیشرا:

ایوانز معتقد است توانایی گلوور تیشرا در تغییر سبک مبارزه خود از حالت ایستاده به گرپلینگ بسیار مورد تحسین است. او به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین قهرمانان، توانسته است سبک مبارزاتی خود را تطبیق دهد و به موفقیت‌های قابل توجهی دست یابد.

۹. مائوریسیو روا :

اگرچه در یو اف سی به اندازه دوران خود در سازمان پراید (PRIDE) تاثیرگذار نبود اما ایوانز معتقد است موفقیت‌های او را در پراید بسیار زیاد است و او را یکی از ترسناک‌ترین و بی‌رحم‌ترین مبارزان این سازمان می‌داند.

۸. الکس پریرا:

الکس پریرا به‌تازگی به دسته نیمه‌سنگین‌وزن پیوسته است و اگرچه ایوانز او را به‌خاطر موفقیت‌های اخیرش تحسین می‌کند اما معتقد است که برای قرار گرفتن در میان بهترین‌ها، پریرا باید خود را در برابر مبارزان قوی‌تر و گرپلرهای ماهر بیستری نشان دهد. مبارزه او در یو اف سی ۳۰۷ می‌تواند نقش مهمی در این موضوع ایفا کند.

۷. لیوتو ماچیدا:

لیوتو ماچیدا یکی از بهترین‌های دوران خودش بود و سبک مبارزه‌اش که بر اساس کاراته بود، تفاوت زیادی با سایر مبارزان یو اف سی داشت. ایوانز می‌گوید که ماچیدا کاراته را نه تنها به یک هنر رزمی مؤثر تبدیل کرد، بلکه نشان داد که همه باید به یادگیری کاراته بپردازند.

۶. فرانک شمراک:

شمراک به‌عنوان یکی از مبارزان پیشرو در دوران خود، توانست مهارت‌های مختلف را، از ضربات بوکس گرفته تا کشتی و جوجیتسو، به شکل یکپارچه و مؤثری در مبارزات خود به کار ببرد. ایوانز معتقد است که شمراک نمادی از نسل مبارزان آینده‌ ام ام ای بود که توانایی بالایی در تلفیق سبک‌های مختلف داشت.

۵. رندی کوتور:

کوتور که در دو دسته وزنی قهرمان شده بود، در دوران خود به‌ویژه در مقابل چاک لیدل تأثیر زیادی بر تاریخ یو اف سی گذاشت. اگرچه او بهترین استرایکر نبود اما قدرتش در “گراند-اند-پاند” و کنترل  حریف با استفاده از تکنیک‌های خاصش مثل “وال-اند-براول” بسیار مؤثر و خطرناک بود.

۴. دنیل کورمیر:

ایوانز معتقد است که اگر جان جونز از کمک‌های ویژه استفاده نمی‌کرد، شاید کورمیر می‌توانست او را شکست دهد! کورمیر به‌عنوان یکی از بهترین‌ها، مبارزات خوبی با جونز داشت و حتی پس از آن، برتری کاملی در مقابل دیگر مبارزان نشان داد. او توانست دو بار آنتونی جانسون را شکست دهد و در دوره‌ بسیار دشوار دسته نیمه‌سنگین‌وزن، به خوبی قدرت نمایی کند.

۳. تیتو اورتیز:

تیتو اورتیز به‌اندازه کافی مورد توجه نبود اما او پیش از هر کسی دیگر، به‌طور کامل بر دسته نیمه‌سنگین‌وزن سلطه داشت. اورتیز مدت‌ها چهره اصلی این دسته بود و با عملکرد‌های خود، ترس در دل حریفان ایجاد می‌کرد.

۲. چاک لیدل:

لیدل یکی از بزرگ‌ترین چهره‌های دسته نیمه‌سنگین‌وزن بود و تماشای مبارزات او به صورت زنده همیشه تجربه‌ای خاص و هیجان‌انگیزی را برای مردم ایجاد می‌کرد. او مبارزان بزرگی مثل رندی کوتور و تیتو اورتیز را شکست داد و با پیروزی‌های پی‌درپی، چهره‌ای وحشتناک و مهیب از خود به نمایش گذاشت.

۱. جان جونز:

ایوانز جان جونز را با وجود تاریخچه‌ مسائل مربوط به دوپینگ، به‌عنوان بهترین قهرمان این دسته وزنی معرفی می‌کند. جونز در طول دوران حرفه‌ای خود عملکردی بی‌نظیر داشت و توانست خود را به‌عنوان بهترین مبارز تاریخ دسته نیمه‌سنگین‌وزن یو اف سی به اثبات برساند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی و پشتیبانی : وبونیکس