پیشنهاد ۴۰۰ میلیون دلاری TKO به آنتونی جاشوا

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، آنتونی جاشوا، قهرمان پیشین سنگین‌وزن بوکس جهان، پیشنهادی به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار برای انجام سه مبارزه از سوی مجموعه TKO و پروژه بوکس زوفا دریافت کرده، اما این پیشنهاد را رد کرده است تا همکاری خود با شرکت Matchroom Boxing را ادامه دهد.

19:31 26/مهر/1405
شناسه خبر: ۱۲۴۸۳

این خبر ابتدا از سوی منابع رسانه‌ای و حساب‌های فعال در حوزه بوکس، از جمله Faz Sportz، مطرح شد. طبق این گزارش‌ها، پیشنهاد مذکور در سه‌ماهه نخست سال ۲۰۲۶ ارائه شده و از سوی دانا وایت و نیک خان پیگیری شده است.

جاشوا که از ابتدای دوران حرفه‌ای خود با Matchroom Boxing همکاری داشته، ظاهراً تمایلی به پذیرش این پیشنهاد نشان نداده است. با این حال، رقم ۴۰۰ میلیون دلار و جزئیات کامل قرارداد پیشنهادی تاکنون به‌طور مستقل تأیید نشده‌اند.

TKO Group Holdings، شرکت مادر UFC و WWE، با توسعه فعالیت‌های خود در بوکس و از طریق پروژه Zuffa Boxing به دنبال گسترش حضورش در این رشته است.

نکته قابل توجه ، در شرایطی که ورود مجموعه‌های بزرگ به بوکس حرفه‌ای می‌تواند معادلات مالی این ورزش را تغییر دهد، گزارش رد چنین پیشنهادی از سوی جاشوا بار دیگر توجه‌ها را به اهمیت روابط بلندمدت میان بوکسورها و تیم‌های پروموتری جلب کرده است.

2 admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی و پشتیبانی : وبونیکس