کانر مک‌گرگور: موافق مبارزه با لوگان پاول در هند هستم!

کانر مک‌گرگور اعلام کرد بازگشتش به ام ام ای را به تعویق می‌اندازد و برای یک مسابقه نمایشی بوکس با لوگان پاول در هند برنامه‌ریزی کرده است.

09:30 27/آذر/1403
شناسه خبر: ۱۰۸۹۳

کانر مک‌گرگور، قهرمان سابق دو دسته وزنی در یو اف سی ، اعلام کرد بازگشتش به ام ام ای را به تعویق می‌اندازد و برای یک مسابقه نمایشی بوکس با لوگان پاول در هند برنامه‌ریزی کرده است. مک‌گرگور که بعد از شکستش در مقابل داستین پوریر در سال ۲۰۲۱ به دلیل مصدومیت پایش مبارزه نکرده است، امسال در ابتدا قرار بود در یو اف سی ۳۰۳ با مایکل چندلر مبارزه کند اما به دلیل مصدومیت در ناحیه پا از این رویداد کناره‌گیری کرد. او در توییتی شایعات مبارزه با ایلیا توپوریا را رد کرد و گفت: در حال توافق اولیه با خانواده آمبانی برای مبارزه با لوگان پاول در هند هستم. موافقتم را اعلام کرده‌ام و سپس برای بازگشت به اکتاگون تلاش خواهم کرد.

لوگان پاول که بیشتر به‌خاطر فعالیتش در یوتیوب و WWE شناخته می‌شود، تاکنون چهار مبارزه نمایشی بوکس داشته است. این مسابقات شامل تساوی و شکست در مقابل کی اس آی، تساوی با فلوید می‌ودر و پیروزی در مقابل دیلون دنیس بوده‌ است.

2 admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی و پشتیبانی : وبونیکس